naslovnagdje se nalazimo kontakt

Poziv na radionicu “Uvod u menadžment volontera“

Objavljeno 31.03.2015.

Program JAKO poziva vas na poludnevnu radionicu pod nazivom “Uvod u menadžment volontera”, koja će se održati u četvrtak, 16.04.2015. godine u Oroslavju, u Gradskoj knjižnici Oroslavje, Park Vranyczanya 1.


Radionica će se održati u terminu od 17:00 do 21:00 sat.


Radionica  je  namijenjena  organizacijama  civilnoga  društva  i  volonterima/kama  koji provode i/ili žele provoditi ili sudjelovati u volonterskim aktivnostima. Uz teorijski dio sudionici/ce će raditi i praktični dio kroz vježbe vezane uz dokumentaciju o volonterima/kama i organizatorima volontiranja te će dobiti pregled uspješnih volonterskih akcija i inicijativa.


Na radionici će se govoriti o:


    Zakonu o volonterstvu i pravnim okvirima


    Opisu poslova volontera/ki


    Evidenciji i evaluaciji volontera/ki


    Ugovoru o volontiranju, potvrdama i volonterskim knjižicama


    Potporama u razvoju volonterstva na nacionalnom, regionalnom i lokalnom nivou.


Sve  zainteresirane  molimo  da  se  prijave  putem  e-maila   zagor@programjako.info  (s podacima ime i prezime, organizacija i broj mobitela ili telefon) ili prijavnog obrasca na http://programjako.info najkasnije do 13.04.2015. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a broj sudionika je ograničen na 20.


Program JAKO (www.programjako.info) dio je Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg provodi i financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva.

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
3356