naslovnagdje se nalazimo kontakt

10. Sajam udruga Krapinsko-zagorske županije - poziv

Objavljeno 08.04.2015.

Ove godine održati će se 10. Sajam udruga Krapinsko-zagorske županije koji se već tradicionalno odvija svake godine u drugom gradu/općini na području županije. 10. Sajam udruga organizira Mreža udruga Zagor, a ovogodišnji domaćin Sajma je Pregrada.info - udruga za informiranje iz Pregrade. Sajam će se održati u Pregradi, 30.05.2015. na trgu Gospe Kunagorske, s početkom u 10 sati.  Predviđeno trajanje Sajma je do 14 sati. U slučaju kiše Sajam će biti održan u dvorani OŠ Janka Leskovara, Pregrada.


Cilj Sajma udruga Krapinsko – zagorske županije je promocija rada aktivnih udruga koje djeluju u Krapinsko – zagorskoj županiji te međusobno upoznavanje udruga radi buduće suradnje na projektima. Sajam udruga namijenjen je svim udrugama i njihovim članovima/cama, te onima koji/e se žele uključiti u rad udruga i doprinijeti razvoju civilnog društva u Krapinsko – zagorskoj županiji.


Uz neformalno druženje, za Sajam je pripremljen prigodan program koji uključuje glazbeni i kulturno-scenski nastup udruga. Za svaku je udrugu osiguran prostor štanda/stola te struja (prema potrebi) i osvježenje.


Svoj dolazak potvrdite na e-mail adresu: mreza@zagor.info ili info@pregrada.info. Za sve dodatne informacije slobodno nazovete: 098 197 9936 (Nikolina) ili 095 842 55 67 (Maja) najkasnije do 27.04.2015.


Prilikom prijave potrebno je navesti: Naziv udruge, kontakt osobu, kontakt broj, trebate li struju (DA ili NE) te broj članova/ica koji dolaze.


Prilog: Poziv za sudjelovanje na sajmu

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
3352