naslovnagdje se nalazimo kontakt

UDVDR Podružnica Krapinsko-zagorske županije primila donaciju od 5.000 kilograma konzumnih jabuka

Objavljeno 12.03.2015.

„Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske/predsjednik general pukovnik ĐURO Dečak/ i Odjel za humanitarnu djelatnost UDVDR RH/pročelnica Dubravka Kutleša-Herljević/ dana 09.03.2015.godine dostavila je UDVDR Podružnica Krapinsko-zagorske županije 5.000 kilograma konzumnih jabuka.


Donacija je dobivena radi iznimnih aktivnosti Podružnice ostvarenih u 2014.godini, a najviše u provedbi projekta Informatičko opismenjavanje među hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji i projekta „Promicanje istine o Domovinskom ratu u školama“ koje ova udruga provodi u kontinuitetu već 5.godina, zajedno sa Upravnim Odjelom za obrazovanje, kulturu, šport i tehničku kulturu Krapinsko-zagorske županije.


Pola dobivene donacije od 2.500 kilograma Odlukom Središnjeg odbora Podružnice dobivena podijeljeno je osnovnim jim školama i to: Osnovna škola, „August Cesarec“ Krapina,Osnovna škola „Stjepana Radića“ Brestovec Orehovički,Osnovna škola „Josip Broz“ Kumrovec,Osnovna škola „Veliko Trgovišće“, Veliko Trgovišće,Osnovna škola „Antuna Mihanovića“ Klanjec,Osnovna škola „Đure Prajca“ Desinić,


Osnovna škola „Ksaver Šandor Đalski“ Zabok, Osnovna škola „Jesenje“ Gornje Jesenje, Osnovna škola „Oroslavje“ Oroslavje, Osnovna škola „Viktora Kovačića“ Hum na Sutli, Osnovna škola“ Bedekovčina“ Bedekovčina, Osnovna škola „Janka Leskovara“ Pregrada, Osnovna škola „Lijepe naše“Tuhelj, Osnovna škola „Vladimir Nazor“ Budinščina, Osnovna škola“ Marija Bistrica“ Marija Bistrica,osnovna škola „Sv.K.Začretje“ Začretje, Osnovna škola „Antuna Mihanovića“ Petrovsko, Osnovna škola „Marija Bistrica“,Marija Bistrica, Osnovna škola „Franje Horvata Kiša“ Lobor, Srednja škola „Zabok“ Zabok,udruga „posljednja nada“ iz Krapine, a ostatak donacije Ograncima i Klubovima naše županije.


Ogranak branitelja iz Klanjca dobivenu donaciju u cijelosti je dostavio osnovnim školama u Klanjcu, Kraljevcu na Sutli i Kumrovcu,a ogranak Zabok dio donacije dodijelio je vrtiću „Zipkica“ u gradu Zaboku.


Donacija je u poslijepodnevnim satima 09.03.2015.godine dostavljena svim školama, Ograncima i Klubovima uz napomenu da su u provedbi ove aktivnosti učestvovali svi predsjednici Ogranak i Klubova UDVDR Podružnice Krapinsko-zagorske županije.


Ponosni smo što je rad naše Podružnice prepoznat i kroz ovu donaciju, a iskreno se nadamo da ćemo i ubuduće ovakvim i sličnim aktivnostima vraćati barem na kratko osmjeh na lica naše djece i članova naše braniteljske udruge“.

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
2069