naslovnagdje se nalazimo kontakt

Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu priznanja Krapinsko – zagorske županije

Objavljeno 16.02.2015.

 Povjerenstvo za priznanja Krapinsko-zagorske županije, 06.02.2015. objavilo je Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu priznanja Krapinsko – zagorske županije. Dodjeljuju se dva priznanja, plaketa Krapinsko – zagorske županije i Povelja Krapinsko – zagorske županije.


Plaketa Krapinsko-zagorske županije dodjeljuje se za životno djelo, doprinos ugledu i promociju Krapinsko-zagorske županije, te iznimno postignuće u protekloj godini.


Plaketa za životno djelo dodijelit će se pojedincima koji su svojim radom i aktivnošću doprinjeli promicanju društvenog života na području Županije, bilo u gospodarskom, socijalnom, sportskom ili nekom drugom smislu. Godišnje se dodjeljuje samo jedna plaketa za životno djelo.


Plaketa Krapinsko-zagorske županije za doprinos ugledu i promociju Županije u zemlji i svijetu dodjelit će se građanima, jedinicana lokalne samouprave, udrugama građana, ustanovama, vjerskim zajednicama, trgovačkim društvima i drugima,na području Županije i izvan nje, koji su svojim radom i aktivnošću promicali vrijednosti demokratskog društva i ugled Krapinsko-zagorske županije. Godišnje se mogu podijeliti najviše dvije plakete za doprinos ugledu i promociju Županije.


Plaketa Krapinsko-zagorske županije za iznimno postignuće u protekloj godini, dodjeljuje se fizičkim i pravnim osobamas područja Županije za njihovo postignuće na bilo kojem području rada i djelovanja. Godišnje se mogu dodjeliti najviše dvije plakete za iznimno postignuće u protekloj godini.


Povelja Krapinsko-zagorske županije dodjeljuje se fizičkim i pravnim osobama za naročite uspjehe na svim područjima gospodarskog i društvenog života od značenja za Županiju.


Kriteriji su određeni u javnom pozivu, odvojeno za pojedince i za pravne osobe. Prijedlog prema članku 8. stavak 2. Odluke o priznanjima Krapinsko-zagorske županije, ovlašteni su dati: župan, članovi/članice Županijske skupštine, radna tijela Županijske skupštine, tijela gradova i općina s područja Županije, upravna tijela županije, trgovačka društva, ustanove, građani, udruge građana, političke stranke, vjerske zajednice i druge pravne osobe.


Prijedlog u pisanom obliku i sa sadržajem određenim Javnim pozivom treba dostaviti najkasnije do 1. ožujka 2015. godine, na adresu: Krapinsko-zagorska županija, Upravni odjel za poslove Županijske skupštine, Krapina, Magistratska 1, p.p. 43.

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
5905