naslovnagdje se nalazimo kontakt

Raspored odvoza komunalnog otpada od 01.01.2015. do 31.08.2015. - Eko-Flor Plus d.o.o.

Objavljeno 13.02.2015.

Poduzeće Eko Flor Plus d.o.o. obaviještava sve korisnike svojih usluga s područja grada Pregrade o rasporedu odvoza komunalnog otpada za razdoblje od 01.01.2015. do 31.08.2015. Raspored odvoza komunalnog otpada je sljedeći:


MIJEŠANI OTPAD – prema dosadašnjem rasporedu (četvrtkom i petkom) tri puta mjesečno. Blagdanima i praznicima otpad će se odvoziti redovito.


SELEKTIVNI OTPAD (vreće za papir i plastiku) – odvozi se četvrtkom i petkom jednom mjesečno, prema sljedećem rasporedu: 26. i 27. veljače, 26. i 27. ožujka, 23. i 24. travnja, 28. i 29. svibnja, 25. i 26. lipnja, 30. i 31. srpnja, 27. i 28. kolovoza.


VAŽNO! Spremnike za miješani komunalni otpad treba postaviti za preuzimanje najkasnije do 7 sati ujutro! Isto tako, mole se svi građani da u spremnike odlažu isključivo otpad koji je naznačen u spremnicima. Bacanjem miješanog komunalnog ili građevinskog ili opasnog otpada poništavate trud sugrađana koji brinu o okolišu. Također, Gradu Pregradi stvarate mogući trošak zbog izvanrednih pražnjenja ili zbrinjavanja.


GLOMAZNI OTPAD – 22.04.2015. (srijeda), lokacija: PROSTOR STOČNOG SAJMA (ulaz u naselje Kolarija).


U glomazni otpad spadaju: plastika (stolice, posude...), drvenarija (namještaj, palete...), metal (posuđe, namještaj...) i ostalo (madraci, kauči...).


U glomazni otpad ne spadaju: građevinski otpad (šuta, cigla, beton...), opasni otpad (salonit ploče, otpadna ulja, pesticidi, flourescentne cijevi...), akumulatori, električni i elektronski otpad, gume i sl.


Ono što nije glomazni otpad ostavit će se izvan kontejnera ili će se općini obračunati dodatni odvoz ili trošak zbrinjavanja. 


Ovom prilikom podsjećamo građane o lokacijama "Zelenih otoka" na području grada Pregrade:


Benkovo – na križanju,


Bušin – kod Špiljak,


Cigrovec – kod Golubića,


Gorjakovo – kod trafostanice,


Kostel – na parkiralištu "Kozjača",


Plemenšćina – kod dućana Pregračanka,


Pregrada – staro sajmište,


Pregrada – parkiralište "Gora" (Leonardove stube),


Sopot – kod dućana Pregračanka,


Stipernica – kod područne škole,


Vinagora – nasuprot groblja.

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1840