naslovnagdje se nalazimo kontakt

Javna rasprava o prijedlogu Prostornog plana uređenja Grada Pregrade

Objavljeno 13.02.2015.

Obavještavaju se građani Grada Pregrade kako se otvara javna rasprava  o Prijedlogu Prostornog plana uređenja Grada Pregrade kojeg je izradio Zavod za prostorno uređenje Krapinsko – zagorske županije, a sastoji se od tekstualnog i grafičkog dijela te sažetka za javnost. Javna rasprava će se održati u razdoblju od  23. veljače do 24. ožujka 2015. godine. Za vrijeme trajanja javne rasprave Prijedlog Prostornog plana uređenja Grada Pregrade biti će izložen na javni uvid u prostorijama Grada Pregrade (u holu zgrade) Pregrada, Josipa Karla Tuškana br. 2, svakim radnim danom osim subote i nedjelje od 08,00 – 14,30 sati. 


Javno izlaganje o Prijedlogu Prostornog plana uređenja Grada Pregrade sa stručnim obrazloženjem izrađivača održati će se dana 05.03. (četvrtak) 2015. godine u 17,00 sati  u prostoriji Gradske vijećnice Grada Pregrade, Pregrada, J. K. Tuškana br. 2. 


Očitovanja, primjedbe i prijedlozi na Prijedlog Prostornog plana uređenja Grada Pregrade mogu se davati cijelo vrijeme tijekom javne rasprave, zaključno do 24. ožujka 2015. godine.


Svi prijedlozi i primjedbe moraju biti čitko napisani i potpisani imenom i prezimenom, s adresom podnositelja, te sa navedenom oznakom katastarske čestice i katastarske općine i u roku dostavljeni na adresu, Upravnog odjela za financije i gospodarstvo Grada Pregrade, Pregrada, Josipa Karla Tuškana br. 2 - u protivnom se neće uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi.


Prilog: Cjelokupni tekst obavijesti o javnoj raspravi

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
5905