naslovnagdje se nalazimo kontakt

Natječaj za dodjelu financijskih potpora projektima udruga na području Grada Pregrade za 2015.g.

Objavljeno 02.02.2015.

 


Grad Pregrada raspisuje natječaj za dodjelu  financijske potpore projektima udruga s područja grada Pregrade čija je djelatnost od interesa za Grad Pregradu. 


Financijska potpora dodjeljivat  će se  projektima udruga koji zadovoljavaju opće kriterije, a odnose se na:


1.  Unapređenje kvalitete života,


2. Zaštita okoliša i održivi razvoj,


3. Zaštita i očuvanje kulturne baštine,


4. Djeca i mladi,


5. Unapređenje položaja ranjivih skupina,


6.  Unapređenje gospodarstva i poljoprivrede.


Za dodjelu dotacija iz Gradskog proračuna mogu se natjecati samo udruge sa sjedištem na području Grada Pregrade upisane u registar udruga za čiju djelatnost, temeljem posebnih propisa, ne postoji obveza osiguranja sredstava u Gradskom proračunu, za koje nije predviđena posebna stavka u proračunu, odnosno čija se djelatnost u cjelini ne financira iz drugih izvora. Minimalan iznos financijske potpore pojedinom projektu iznosi 1.000,00 kuna, a  maksimalni iznos  iznosi 8.000,00 kuna.


Prijave se šalju poštom  na adresu: Grad Pregrada, Upravni odjel za opće poslove i društvene djelatnost, J.K. Tuškana 2, Pregrada - prema propisanim obrascima ispod teksta, a obrazac za prijavu projekta i obrazac proračuna projekta udruga potrebno je poslati i u elektronskom obliku (otvoreni dokument–word) na e-mail grad@pregrada.hr


Natječaj se  objavljuje na oglasnoj ploči i web stranicama Grada Pregrade, a rok za prijavu na natječaj je  do  04.03. 2015.g.


Prilog: tekst natječaja i obrasci za popunjavanje 

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF
Adobe PDF
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1840