naslovnagdje se nalazimo kontakt

Glazbenoj školi Pregrada odobreno osnivanje Područnog odjela u Kumrovcu

Objavljeno 21.01.2015.

Glazbenoj školi Pregrada odobreno je proširenje djelatnosti osnivanjem Područnog odjela u Kumrovcu za početak izvođenja osnovnoškolskog programa glazbenog obrazovanja s temeljnim predmetom struke flauta, gitara, klavir, klarinet, harmonika, saksofon i truba. 


Ove godine Glazbena škola Pregrada podnijela je zahtjev za izdavanjem rješenja za proširenje djelatnosti osnivanjem Područnog odjela u Kumrovcu za početak izvođenja osnovnoškolskog programa te je temeljem priložene dokumentacije i neposrednim očevidom  utvrđeno da Škola ispunjava sve uvijete za početak rada školske ustanove. 


Ovo rješenje predstavlja veliki uspjeh za Glazbenu školu Pregrada, a otvaranjem Područnog odjela u Kumrovcu očekuje se povećanje za oko 15 novih polaznika glazbene škole. Planirano je da se nastava u Područnom odjelu Kumrovec počne provoditi do kraja ovog mjeseca. 

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1809