naslovnagdje se nalazimo kontakt

Rješenje o određivanju biračkih mjesta za predsjedničke izbore

Objavljeno 11.12.2014.

Na temelju članka 23. stavka 2. Zakona o izboru predsjednika Republike Hrvatske Gradsko izborno povjerenstvo Grada Pregrade donijelo je Rješenje o određivanju biračkih mjesta za Predsjedničke izbore. Na području Grada Pregrade određuju se sljedeća biračka mjesta:


1. Biračko  mjesto broj 1. u Pregradi, Gradska vijećnica, Josipa Karla Tuškana 2, koje obuhvaća birače s prebivalištem u Pregradi.


2. Biračko  mjesto broj 2. u Pregradi, Hol ispred Gradske vijećnice, Josipa Karla Tuškana 2, koje obuhvaća birače s prebivalištem u Vrhima Pregradskim.


3. Biračko  mjesto broj 3. u Bušinu, u kući gosp. Josipa Hanžića, Bušin br. 43, koje obuhvaća birače s prebivalištem u Bušinu.


4. Biračko  mjesto broj 4. u Klenicama, u kući gosp. Žarka Žigera, Klenice br. 16, koje obuhvaća birače s prebivalištem u Klenicama.


5. Biračko mjesto broj 5. u Valentinovu, u kući gosp. Nikole Pasaričeka, Valentinovo br. 23, koje obuhvaća birače  s prebivalištem u Valentinovu.


6. Biračko mjesto broj 6. u Sopotu, Područna škola Sopot, koje obuhvaća birače s prebivalištem u Sopotu, Pavlovcu Pregradskom i Višnjevcu.


7. Biračko mjesto broj 7. u Vinagori, prostorija Mjesnog odbora u Vinagori, koje obuhvaća birače s prebivalištem u Vinagori, Vrhima Vinagorskim, Gabrovcu, Maloj Gori, Velikoj Gori i Martiša Vesi. 


8. Biračko  mjesto broj 8. u Stipernici, Vatrogasni dom u Stipernici, koje obuhvaća birače  s prebivalištem u Stipernici i Marincima.


9. Biračko mjesto broj 9. u Gorjakovu, Područna škola Gorjakovo, koje obuhvaća birače s prebivalištem u Gorjakovu.


10. Biračko mjesto broj 10. u Cigrovcu, u kući gosp. Milana Mrkusa, Cigrovec 186/2, koje obuhvaća birače  s prebivalištem u Cigrovcu (osim kućnih brojeva 147-171/3).


11. Biračko mjesto broj 11. u Benkovu, Područna škola Benkovo, koje obuhvaća birače s prebivalištem u Benkovu, dijelu Cigrovca (kućni br. 147-171/3) i Svetojurskim Vrhima.


12. Biračko mjesto broj 12. u Plemenšćini, dućan u Gornjoj Plemenšćini, koje obuhvaća birače  s prebivalištem u Donjoj Plemenšćini, Gornjoj Plemenšćini i Vojsaku.


13. Glasačko mjesto broj 13. u Kostelu, Područna škola Kostel, koje obuhvaća birače s prebivalištem u Kostelu, Bregima Kostelskim i Kostelskom.

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1839