naslovnagdje se nalazimo kontakt

Radovi na cestovnoj infrastrukturi

Objavljeno 10.12.2014.

Radovi na sanaciji cestovne infrastrukture na području Grada Pregrade i dalje se održavaju prema planiranom redu. Tako je sanirano klizište na nerazvrstanoj cesti u Mjesnom odboru Vinagora – odvojak Kramari, a radovi su obuhvaćali čišćenje ceste i odvoz zemlje. Sanacija klizišta izvršena je i u Mjesnom odboru Gorjakovo relacija Palčeci, a radovi su još obuhvaćali proširenje ceste i nasipavanje kamenim materijalom. Sanirana je i uređena nerazvrstana cesta u Pregrada Vrhima, odvojak Šorša te je izvršen dovoz kamenog agregata 0-30 na cestu Pregrada Vrhi – odvojak Petecin. 


Izvršena je i sanacija udarnih rupa na području MO Plemenšćina (Vojsak-Crčići), na području MO Pregrada (Kolarija), područje MO Sopot (Vrljanjšica), MO Benkovo (Cesta Petki nasuprot trgovine) te u Pregradi u Kunovićevoj ulici. Planirano je još sanirati udarne rupe u Pregradi (Ul. Janka Leskovara – kod Konzuma), Kostelskom (Ciglenjaki), Cigrovec (Jakoplići) i Pregrada Vrhima (cesta koja vodi na Kunagoru). 


Radovi uređenja ceste vrše se i na lokalnoj cesti 22091, relacija Bežanec – Klenice, a radovi obuhvaćaju kompletnu sanaciju i proširenje ceste. Investitor radova na na ovoj dionici ceste je Županijska uprava za ceste KZŽ, a ukupna vrijednost investicije iznosi oko 150.000,00 kuna.


Od radova na cestovnoj infrastrukturi obavlja se još sanacija autobusnog stajališta, nogostupa i izgradnja pješačkog prijelaza na državnoj cesti D206 – prijelaz Bujanić. Ovu investiciju potrebno je realizirati kako bi se povećala sigurnost pješaka i putnika, ali ponajprije sigurnost školske djece prilikom čekanja školskog autobusa i sigurnijeg prelaska ceste. 

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF
  • Objavljeno: 10.12.2014.
  • Datoteka: ay1.jpg
  • Velicina: 98 kB
Adobe PDF
  • Objavljeno: 10.12.2014.
  • Datoteka: ay3.jpg
  • Velicina: 83 kB


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1839