naslovnagdje se nalazimo kontakt

„Božić u Pregradi“

Objavljeno 03.12.2014.

Vrijeme došašća vrijeme je druženja, ukrašavanja, smijeha i veselja, slavi se Božić. Grad Pregrada za njega se priprema raznim kulturnim i društvenim događanjima i manifestacijama. U programu zajedno sudjeluju Grad, Turistička zajednica, Župe i njihovi svećenici, udruge i velika količina entuzijasta.


Program započinje veselo, podjelom poklona dječici za Sv. Nikolu, a u subotu 6.12. priprema se veliki božićni sajam hobija u Galeriji te igračaka u Gradskoj knjižnici. Na programu se našlo humanitarnih koncerata i akcija, sajmova po župama,  božićnih predstava i priredbi. U vikend uoči Božića, 19.12. uvodi nas dječji vrtić sa predstavljanjem dječje slikovnice "U našem gradu..." te Glazbena škola Pregrada sa Božićnim koncertom. U subotu ujutro 20.12., na trgu će biti sajam OPG-ova i domaćih radinosti, a navečer božićno druženje. Program prosinačke proslave kulminirat će 28.12. tradicionalnim Božićnim koncertom u Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije. 


Pozivamo sve građanke i građane te sve ostale posjetitelje da svojim prisustvom uljepšaju zbivanja u našem Gradu.


Cjelokupni program "Božića u Pregradi" nalazi se u prilogu ispod teksta. 

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
5934