naslovnagdje se nalazimo kontakt

Projekt ukupnog razvoja grada Pregrade i općine Hum na Sutli

Objavljeno 04.09.2009.

Predstavljamo vam vrlo vrijedan dokument kao podlogu za razvoj grada Pregrade i susjedne općine Hum na Sutli. Riječ je o opsežnom projektu kojeg u cjelosti možete preuzeti i pogledati ovdje.

Dokument se sastoji od 2 dijela. Prvi svezak sadrži uvod u projekt te strukturu i teme projekta ukupnog razvoja. Od cjelina tu su prikaz potrebitosti i mogućih učinaka PUR-a, razvojni nacrt (anketa) te stanje jedinica lokalne samouprave i njihovo poticanje ukupnog razvoja i razvoja gospodarstva.

U drugomu svesku ili cjelini Projekta ukupnoga razvoja ovoga područja obrađen je razvoj gospodarstva. Stoga taj svezak sadrži Gospodarski razvojni projekt, kao dio Projekta ukupnoga razvoja zadanoga područja. Tu su obrađene dvije glavne gospodarske grane - poljoprivreda i turizam.

Kompletan PUR možete preuzeti kao PDF prilog u nastavku teksta ili ga možete pogledati pod sljedećim poveznicama:
http://www.scribd.com/doc/19429249/Pregrada-PUR-I-Svezak
http://www.scribd.com/doc/19429561/Pregrada-PUR-II-Svezak

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
5997