naslovnagdje se nalazimo kontakt

Povelja Gradu Pregradi za uzorno provedenu NAJ-AKCIJU 2014. pod nazivom „Ti i ja, zajedno – Jas in ti, skupaj“

Objavljeno 26.11.2014.

U organizaciji Središnjeg koordinacijskog odbora akcije „Gradovi i općine – prijatelji djece“, 24. studenog 2014. god. u Starogradskoj vijećnici Skupštine Grada Zagreba održano je Savjetovanje akcije „Gradovi i općine – prijatelji djece“.


U svečanom dijelu Savjetovanja, uz obilježavanje  25 godina Konvencije UN-a o pravima djeteta i 15 godina provedbe Akcije,  proglašene su Naj-akcije za 2014. godinu.


Predsjednica Saveza DND-a Hrvatske i Središnjeg koordinacijskog odbora Akcije, prof.dr.sc. Aida Salihagić Kadić, napomenula je da  se broj gradova i općina sudionika ove godine povećao na 101 sudionika te je  povjerenstvo imalo vrlo opsežan i ozbiljan posao kako bi donijeli odluku o proglašenju najboljih, tj  dodijelilo zahvalnice, pohvale (za 2. mjesto) i  povelje (za 1. mjesto).


Ispred Grada Pregrade svečanosti su nazočili i podijelili veselje proglašenja najboljih: dječji gradonačelnik Leo Filipčić, Jasna Vnuk, Milka Gorup i Gordana Krizmanić.


Središnji koordinacijski odbor akcije „Gradovi i općine – prijatelji djece, kojeg čine predstavnici Saveza DND-a Hrvatske i Hrvatskog društva za preventivnu i socijalnu pedijatriju dodijelio je POVELJU  Gradu Pregradi za uzorno provedenu NAJ – AKCIJU 2014. pod nazivom „Ti i ja, zajedno – Jaz in ti, skupaj“ , a odnosi se na projekt realiziran u Dječjem vrtiću „Naša radost“ Pregrada.

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF
  • Objavljeno: 26.11.2014.
  • Datoteka: 3235487.jpg
  • Velicina: 148 kB


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
398