naslovnagdje se nalazimo kontakt

APPRRR objavio dva nova natječaja iz Vinske omotnice

Objavljeno 24.11.2014.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je dva javna natječaja iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2014. – 2018. Objavljeni natječaji odnose se na mjere „Restrukturiranje i konverzija vinograda“ i „Investicije u vinarije i marketing vina“. 


Nacionalni program pomoći sektoru vina je petogodišnji program u kojem je osigurano 57 milijuna eura za razvoj hrvatskog vinarstva i vinogradarstva iz tzv. europske Vinske omotnice. Cilj ovog programa je povećanje konkurentnosti hrvatskih vinara kroz tri mjere u okviru projekata restrukturiranja i konverzije vinograda, izgradnje i opremanja vinarija te projekte marketinge i promocije vina. 


Na natječaj se mogu prijaviti vinari i vinogradari koji su upisni u Vinogradarski registar. Najmanji iznos potpore je 3 tisuće eura, a najveći 750 tisuća eura, ovisno o mjeri, a za završne projekte APRRR isplaćuje od 50 do 80 posto ukupno prihvatljivih troškova. 


Tekstove natječaja kao i potrebnu natječajnu dokumentaciju možete pronaći ovdje.

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
495