naslovnagdje se nalazimo kontakt

Održani izbori za vijećnike Dječjeg gradskog vijeća Grada Pregrade

Objavljeno 10.11.2014.

U srijedu 5. studenog 2014. godine održani su izbori za vijećnike Dječjeg gradskog vijeća Grada Pregrade. Izbori su održani u Osnovnoj školi Janka Leskovara u Pregradi i Osnovnoj školi Đure Prejca u Desiniću (za učenike koji imaju prebivalište na području Grada Pregrade, odnosno Vinagore). 


Dječje gradsko vijeće osnovati će se u okviru akcije Grad Pregrada – prijatelj djece, kao institucionalni okvir za ostvarivanje prava djece na aktivno sudjelovanje u životu Grada Pregrade, a koja se provodi uz sudjelovanje Osnovne škole Janka Leskovara Pregrada i Osnovne škole Đure Prejca iz Desinića.


Učenici koji su izabrani za vijećnike Dječjeg gradskog vijeća Grada Pregrade jesu sljedeći:


Osnovna škola Janka Leskovara Pregrada


Lara Jazbec 5.a


Mario Petecin 5.b


Marta Hercigonja 5.c


Denis Toplak 6.a


Leo Filipčić 6.b


Borna Gorup 6.c


Marin Mikulaš 7.a


Gabrijel Škreblin 7.b


Ilija Petrač 7.c


Osnovna škola Đure Prejca Desinić


Lucija Hlupić 7.a


Mandat članova traje dvije godine, s mogućnošću još jednog izbora za one vijećnike koji ostaju u osnovnoj školi do kraja mandata, odnosno mandat je ograničen završetkom osnovnoškolskog školovanja.

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
5961