naslovnagdje se nalazimo kontakt

Izbori za vijećnike Dječjeg gradskog vijeća Grada Pregrade

Objavljeno 04.11.2014.

Sutra 5. studenog 2014. godine, u 10,00 sati održati će se izbori za vijećnike Dječjeg gradskog vijeća Grada Pregrade, a izbori će se održati u Osnovnoj školi Janka Leskovara u Pregradi i Osnovnoj školi Đure Prejca u Desiniću. 


Dječje gradsko vijeće osnovati će se u okviru akcije Grad Pregrada – prijatelj djece, kao institucionalni okvir za ostvarivanje prava djece na aktivno sudjelovanje u životu Grada Pregrade, a koja se provodi uz sudjelovanje Osnovne škole Janka Leskovara Pregrada i Osnovne škole Đure Prejca iz Desinića (za učenike koji imaju prebivalište na području Grada Pregrade, odnosno Vinagore).


Dječje gradsko vijeće Grada Pregrade činiti će 10 članova, odnosno po 1 predstavnik svakog razrednog odjeljenja od V. do VII. razreda  Osnovne škole Janka Leskovara  Pregrada i 1 predstavnik učenika V. do VII. razreda Osnovne škole Đure Prejca Desinić, koji imaju prebivalište na području Grada Pregrade (Vinagora). 


Mandat članova traje dvije godine, s mogućnošću još jednog izbora za one vijećnike koji ostaju u osnovnoj školi do kraja mandata, odnosno mandat je ograničen završetkom osnovnoškolskog školovanja.


Liste kandidata za vijećnike Dječjeg gradskog vijeća Grada Pregrade nalaze se u prilogu ispod teksta.


 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
513