naslovnagdje se nalazimo kontakt

Natječaj o dodjeli financijske potpore studentima

Objavljeno 23.10.2014.

Upravni odjel za opće poslove i društvene djelatnosti Grada Pregrade, dana 23. listopada 2014. godine raspisuje natječaj o dodijeli financijske potpore studentima za akademsku godinu 2014./2015. Pravo na financijsku potporu imaju svi redovni studenti s prebivalištem u gradu Pregradi, koji žive u obiteljima čiji dohodak po članu domaćinstva nije veći od 2500 kuna, a koji ne primaju stipendiju iz gradskog, županijskog ili državnog proračuna. Ovaj Natječaj objavljuje se na web stranici Grada i na oglasnoj ploči Grada Pregrade. Rok za podnošenje zahtjeva je 15 dana od dana objave natječaja. Rok za objavu rezultata je 30 dana nakon završetka natječaja. Rezultati natječaja bit će vidljivi na web stranicama i na oglasnoj ploči Grada Pregrade.


Popunjen obrazac zahtjeva za financijsku potporu s potrebnom dokumentacijom iz ovog natječaja dostavlja se osobno u prijemnu kancelariju Grada ( soba  br. 15)  ili poštom na adresu: Grad Pregrada Josipa Karla Tuškana 2, 49218 Pregrada, s naznakom „Natječaj za financijsku potporu studenata“.  Tekst natječaja, Zahtjev za ostvarenje prava, Izjava o zajedničkom kućanstvu te Izjava da student ne prima drugu stipendiju ili drugu novčanu pomoć za školovanje nalaze se u prilogu ispod teksta. 

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF
Adobe PDF
Adobe PDF
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1716