naslovnagdje se nalazimo kontakt

Natječaj o dodjeli "top stipendija" redovnim studentima/icama

Objavljeno 23.10.2014.

Upravni odjel za opće poslove i društvene djelatnosti Grada Pregrade, dana 23. listopada 2014. godine raspisuje natječaj o dodijeli "top stipendija" redovnim studentima/icama. Pravo na dodjelu „top stipendije“ imaju redovni studenti/ice koji imaju prebivalište na području grada Pregrade, koji se zbog svoje izvrsnosti ističu u polaganju ispita i završavanju godina studija  čiji  je prosjek ocjena najmanje 4,0, odnosno koji su na upisu u 1. godinu bili među prvih 10% (posto) studenata. Iznos i broj „top stipendija“ za jednu nastavnu godinu utvrđuje svojim zaključkom Gradonačelnik. Broj stipendija za prvu godinu studija Gradonačelnik određuje posebno. „Top stipendije“ se dodjeljuju za deset mjeseci nastavne godine - od rujna do lipnja. Rok za podnošenje zahtjeva je 15 dana od dana objave natječaja. Rok za objavu rezultata je 30 dana nakon završetka natječaja. Rezultati natječaja bit će vidljivi na web stranicama i na oglasnoj ploči Grada Pregrade. 


Popunjen obrazac zahtjeva za financijsku potporu s potrebnom dokumentacijom iz ovog natječaja dostavlja se osobno u prijemnu kancelariju Grada (soba br. 15.)  ili preporučeno poštom na adresu: Grad Pregrada Josipa Karla Tuškana 2, 49218 Pregrada, s naznakom „Natječaj za top stipendiju redovnih studenata“. Tekst natječaja, Zahtjev za dodjelu top stipendije te zaključak gradonačelnika nalaze se u prilogu ispod teksta.

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF
Adobe PDF
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
5905