naslovnagdje se nalazimo kontakt

Poziv na radionicu "Upravljanje organizacijom i organizacijskim procesima"

Objavljeno 21.10.2014.

Dana 30.10.2014., u Gradskoj vijećnici Grada Pregrade u periodu od 16:30 do 20:30 sati održati će se radionica "Upravljanje organizacijom i organizacijskim procesima" u okviru Programa JAKO koji je dio Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg provodi i financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva. Radionica ˝Upravljanje organizacijom i organizacijskim procesima˝ namijenjena je osobama na upravljačkim funkcijama u neprofitnim organizacijama. Na radionici će se sudionici/ce upoznati s osnovama upravljanja kroz sljedeće teme: Struktura i kultura organizacije, Funkcije vodstva, Planiranje, Upravljanje rezultatima, Sustavi i procesi, Upravljanje ljudima, Suradnja i komunikacija te Organizacija i vođenje sastanaka.


Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem e-maila zagor@programjako.info (s podacima ime i prezime, organizacija i broj mobitela ili telefon) ili prijavnog obrasca http://programjako.info najkasnije do 27.10.2014. Sudjelovanje na radionici je u potpunosti besplatno.


Prilog: tekst poziva

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
495