naslovnagdje se nalazimo kontakt

Gradonačelnik Pregrade prisustvovao Europskom tjednu regija i gradova u Bruxellesu

Objavljeno 13.10.2014.

Prošli tjedan, od ponedjeljka 6.10 do četvrtka 9.10. gradonačelnik Grada Pregrade Marko Vešligaj, bio je u Bruxellesu na Otvorenim danima – Europskom tjednu regija i gradova koji su organizirali Europska komisija i Odbor za regije. Tom značajnom događaju prisustvovao je na poziv Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva zajedno s predstavnicom Građanskog odbora za provođenje projekta „Otvoreni grad“ (u sklopu kojeg su uređeni prostori za naše udruge i renovirana Gradska vijećnica) Tajanom Broz, a sve troškove financirala je upravo Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva. Tijekom četiri dana koliko je trajao ovaj događaj, sudjelovalo je oko 6000 predstavnika lokalne i regionalne samouprave iz cijele Europske unije. 


Na ovogodišnjim dvanaestim po redu Otvorenim danima bilo je mnoštvo seminara i radionica na teme mogućnosti stvaranja novih radnih mjesta i rast uz suočavanje s izazovima demografskih promjena, inovacije u financiranju energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije, ljudski faktor u upravljanju fondovima te mnoge druge. Taj događaj prepoznat je od strane Grada Pregrade kao prilika za dogovaranje zajedničke suradnje i projekata sa lokalnim jedinicama iz drugih članica Europske unije. 

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1932