naslovnagdje se nalazimo kontakt

Poslovni uzlet i sljedeće godine u Pregradi

Objavljeno 13.10.2014.

Poslovni dnevnik će u suradnji s partnerima iduće godine održati 20 edukativnih manifestacija Poslovni uzlet, u isto toliko gradova, a između ostalog jedan od skupova će se održati i u Pregradi. Naime, u petak je u Zlataru potpisan ugovor između Uprave Poslovnog dnevnika, predvođene direktoricom Andreom Borošić, s Krapinsko-zagorskom županijom (KZŽ) te gradom Pregradom. Gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj, istaknuo je veliko zadovoljstvo ovogodišnjom manifestacijom i benefitima koje su dobili poduzetnici na ovogodišnjem Poslovnom uzletu koji se održao u Pregradi prije nešto manje od mjesec dana, a zadovoljstvo je izrazio i zbog daljnjeg nastavka suradnje. Isto tako, naznačio je kako je Pregrada tradicionalno poduzetničko središte s osobito izraženim obrtništvom te kako su događanja poput Poslovnog uzleta prirodni nastavak našeg nastojanja za daljnijim razvojem poduzetništva. 


I krapinsko-zagorski župan Željko Kolar je istaknuo na potpisivanju ugovora kako je Krapinsko-zagorska županija među onim županijama u Hrvatskoj koje su najviše bazirane na poduzetništvu i to pogotovo malom i srednjem. To potkrepljuje i podacima da se 11 posto ukupne proizvodnje u KZŽ izvozi, a u tom segmentu se bilježi i stalni rast. S područja Krapinsko-zagorske županije, uz grad Pregradu, Poslovni uzlet sljedeće godine će se održati i u gradu Zlataru.  

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1932