naslovnagdje se nalazimo kontakt

Odluka o proglašenju elementarne nepogode - odron zemlje na području Grada Pregrade

Objavljeno 01.10.2014.

Jučer 30.09.2014., župan Krapinsko-zagorske županije gospodin Željko Kolar donio je Odluku o proglašenju elementarne nepogode na području Grada Pregrade, nastalu uslijed nepovoljnih vremenskih prilika tijekom mjeseca rujna (obilne količine kiše) koje su dovele do otvaranja brojnih novih klizišta i već postojećih i djelomično saniranih. Nastala klizišta nanijela su velike materijalne štete na stambenim i gospodarskim objektima, poljoprivrednim površinama, nerazvrstanim cestama i komunalnoj infrastrukturi. 


Gradsko povjerenstvo za procjenu šteta od elementarnih nepogoda će u najkraćem mogućem roku izraditi izvješće – prvo priopćenje s procjenom ukupne štete, te isto dostaviti Županijskom povjerenstvu za procjenu štete od elementarnih nepogoda koje će zbirne podatke dostaviti Državnom povjerenstvu. 


Prilog: tekst Odluke o proglašenju elementarne nepogode 

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1716