naslovnagdje se nalazimo kontakt

Večeras svečano otvorenje manifestacije Branje grojzdja 2014.

Objavljeno 26.09.2014.

Večeras s početkom od 19.00 sati na Trgu Gospe Kunagorske održati će se svečano otvorenje 44. tradicionalne pregradske manifestacije Branje grojzdja. Samom otvorenju manifestacije nazočiti će i ministar turizma Darko Lorencin koji će i službeno otvoriti ovogodišnju manifestaciju, a glazbeni program započeti će nastupima klape Kmeti i KUD-a Pregrada.


Nakon toga program se nastavlja u organizaciji Radija Kaj uz tradicionalnu emisiju uživo "Domaće popevke i tanci". Okupljeni će tako moći uživati uz glazbene sastave Oberkrainer Polka Mädels, F band, Jazzery Zagorja, Ansambl Zagorje i Veseli dečki.


Manifestacija se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i Krapinsko-zagorske županije, a podupiru nas naši zlatni sponzori: Kamgrad, Vetropack, Kostel-promet i Eko-flor plus d.o.o.


Dođite i uživajmo svi zajedno u raznovrsnim događanjima u uvijek veseloj i opuštenoj atmosferi pregradskog „Branja grojzdja“!


Ove godine Branje grojzdja možete pratiti uživo i putem videa: uzivo.pregrada.info.

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1839