naslovnagdje se nalazimo kontakt

Ostvarena novčana prava za projekt Mladi za Pregradu, Pregrada za mlade

Objavljeno 17.09.2014.

Grad Pregrada u partnerstvu s Kulturno umjetničkim društvom Pregrada i Klubom mladih tehničara Krapinsko-zagorske županije ostvario je prava na novčana sredstva, te je jučer potpisan ugovor u iznosu od 69.250,00 kuna putem projekta Mladi za Pregradu, Pregrada za mlade, kojeg financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. 


Projekt "Mladi za Pregradu, Pregrada za mlade" kroz izradu Gradskog programa za mlade dati će mogućnost mladima na području Pregrade da se aktivnije uključe u rad lokalne zajednice te da osnaže svoje djelovanje kroz razne aktivnosti i da kroz sustav informiranja upoznaju zajednicu o politikama za mlade.


Jedni od najvažnijih ciljeva ovog projekta biti će unaprjeđenje strateškog okvira politike za mlade Grada Pregrade kroz izradu Gradskog programa za mlade, osnažiti mlade i organizacije civilnog društva za aktivno sudjelovanje u procesima donošenja javnih politika te povećati informiranost lokalne zajednice o politikama za mlade kroz sustavno informiranje, kampanje i direktni rad s građanima/građankama.


Projekt će provesti Grad Pregrada u suradnji sa KUD-om Pregrada i Klubom mladih tehničara, uključujući sve druge organizacije mladih s područja Grada, a koje zbog formalnih uvjeta nisu mogli biti partneri na projektu. Jednu od ključnih uloga u projektu imati će Savjet mladih Grada Pregrade.

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
5936