naslovnagdje se nalazimo kontakt

22. Zagorski gospodarski zbor u Krapini

Objavljeno 15.09.2014.

Pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva te Ministarstva poduzetništva i obrta u gradu Krapini se od četvrtka 11. rujna do subote 13. rujna održala gospodarska manifestacija Zagorski gospodarski zbor. Ovogodišnji 22. Zagorski gospodarski zbor u Krapini zajednički su organizirali Županijska komora Krapina, Krapinsko-zagorska županija, Grad Krapina i Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije, a operativni organizator bio je Radio Kaj.


Na gospodarskoj izložbi predstavilo se oko 160 izlagača iz Krapinsko-zagorske, Virovitičko – podravske, Varaždinske, Međimurske, Zagrebačke županije i grada Zagreba te Republike Slovenije, a od izlagača iz Pregrade tu su bili ugostiteljski obrt Ramona i Terenac s ponudom u šatoru za ugostiteljstvo, Okiroto d.o.o. s proizvodima od plastike, Tena-G d.o.o. s ponudom kosilica, te Srednja škola Pregrada.


Tijekom Zbora održale su se prezentacije starih obrta, modne revije, nagradne igre, radionice za djecu, degustacije, kutak za književnike te kulinarski show. U sklopu zbora predstavljen je i Poslovni klub slovensko-hrvatskih gospodarstvenika zajedno s Regionalnom razvojnom agencijom Mura, kao i Pomurska gospodarska zbornica. 

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
5961