naslovnagdje se nalazimo kontakt

Održano predstavljanje Branje grojzdja Pregrada 2014

Objavljeno 10.09.2014.

Danas je u Gradskoj kavani u Pregradi za medije održano predstavljanje programa manifestacije Branje grojzdja Pregrada, koja se ove godine održava punih deset dana, od 19. do 28. rujna. Manifestacija već 44 godine njeguje stare običaje, a ove godine kulturno-zabavnom programu pripajaju se novi edukativno-poslovni sadržaji kako bi tradicija dobila novo ruho i sadržajno se obogatila u skladu s europskim i svjetskim trendovima.


O manifestaciji su govorili gradonačelnik Grada Pregrade Marko Vešligaj, pročelnica za financije i gospodarstvo Martina Kobilar Kantoci predstavila je "Poslovni uzlet" i "Sajam vinogradarstva i vinarstva", voditeljica TZ Grada Pregrade Karolina Hostić osvrnula se na program i pozvala posjetitelje da im se pridruže, Slavica Vidaček kao predsjednica KUD-a Pregrada objasnila je kako će se ove godine zagorski običaji povezati kroz bogati kulturni program sa Dalmacijom i Slavonijom, a Dragutin Bračun kao predsjednik udruge vinara "Dobra kaplica" predstavio je planove vinogradara za sudjelovanje u manifestaciji.


Na kraju predstavljanja programa gradonačelnik se zahvalio medijima na odazivu, te još jednom uputio poziv svim željnima dobrih sadržaja da posjete Pregradu u vrijeme trajanja manifestacije. 


Program na: http://www.branjegrojzdja.pregrada.hr/program.php


Prilog: medijska objava

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1809