naslovnagdje se nalazimo kontakt

EUROLAB- edukacije o pripremi i provedbi projekata

Objavljeno 01.09.2014.

Obavještavamo Vas kako Zagorska razvojna agencija d.o.o. i Krapinsko-zagorska županija uz potporu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, u partnerstvu s gradovima Krapinsko-zagorske županije nastavlja s provedbom ciklusa radionica u području pripreme i provedbe projekata koji se mogu financirati iz fondova Europske unije.


U periodu od 29.09. do 03.10.2014. u Gradskoj vijećnici na adresi Josipa Karla Tuškana 2 u Pregradi, održati će se edukacija o pripremi i provedbi projekata. Predviđeno trajanje radionica je svakim danom od 8.00 do 13.00 sati. Sudjelovanje na radionici je u potpunosti besplatno za sve sudionike, a osigurani su i radni materijali te mentorstvo u procesu izrade projekata putem e-učionice. Radionice se održavaju dijelom u učionici, a dijelom putem virtualne učionice sa konkretnim programom učenja (e-učionica) stoga je poželjno da sudionici posjeduju osnovne informatičke vještine, te vlastito računalo.


Pozivaju se svi zainteresirani (civilne udruge, institucije, poduzetnici, obrtnici) da se za sudjelovanje na radionici prijave putem on-line prijave http://www.zara.hr/hr/edukacije/on-line-prijava/


U prilogu se nalazi raspored održavanja s temama.

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1716