naslovnagdje se nalazimo kontakt

Održavanje javne rasvjete

Objavljeno 29.08.2014.

U svrhu povećanja učinkovitosti i smanjenja troškova održavanja javne rasvjete još početkom godine donesen je plan održavanja javne rasvjete Grada Pregrade za 2014. godinu. Stoga podsjećamo građane da se održavanje i servis javne rasvjete na području grada provodi prema slijedećem:


 • redovito održavanje (zamjena neispravnih žarulja i prigušnica) vršit će se između 05. i 10. u mjesecu, na osnovu kvarova uočenih od gradskih službi i dojava građana

 • periodični pregledi svih linija javne rasvjete (upravljanje rasvjetom, tehnička oprema, linije rasvjete) vršit će se u između 01. i 05. u ožujku, lipnju, rujnu i prosincu, u svrhu detektiranja nepravilnosti u radu sustava i otklanjanja istih

 • hitne intervencije (prema potrebi) vrše se u slučaju hitnosti i/ili opasnosti - obavezan odaziv u roku 24-48 sati. Hitne intervencije odobrava isključivo zamjenik gradonačelnika (ili, u njegovoj odsutnosti, gradonačelnik)

 • investicijsko održavanje (rekonstrukcija) javne rasvjete provodit će se od travnja do lipnja (1.dio) i od rujna do studenog tekuće godina na osnovu projekta "Rekonstrukcija javne rasvjete sa ciljem povećanja energetske učinkovitosti i smanjenja svjetlosnog zagađenja" (u suradnji sa Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost). 

 • Stoga pozivamo sve građane da nam sve eventualno uočene kvarove i neispravnosti u radu javne rasvjete dojave na slijedeće načine :


  telefon: 376-052, radnim danom od 07-15 h


  mail: grad@pregrada.hr


  mobitel: 091/376-05-25, Mladen Grilec (komunalni redar)


  osobno: gradska uprava, J.K.Tuškana 2, radnim danom od 07-15 h


  Unaprijed se zahvaljujemo na Vašoj pomoći i suradnji !   


   

   

     Povratak

   

   

  Događanja

  Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

  Uredovno vrijeme


  Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
  Detaljnije...

  Pretraživanje

  Posjetitelji

  Ukupno posjetitelja
  5933