naslovnagdje se nalazimo kontakt

Javni natječaji KZŽ u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost

Objavljeno 26.08.2014.

Krapinsko-zagorska županija u suradnji sa Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost jučer je raspisala javni natječaj za prikupljanje ponuda fizičkih osoba za neposredno subvencioniranje projekta „Poticanje korištenja obnovljivih izvora energije kod fizičkih osoba“, te javni natječaj za provedbu projekta „Poticanje povećanja energetske učinkovitosti u zgradarstvu kod fizičkih osoba“. Najveći novčani iznos koji pojedinačni korisnik projekta "Poticanje korištenja obnovljivih izvora energije kod fizičkih osoba" može ostvariti iznosi 17.100,00 kn, dok za projekt "Poticanje povećanja energetske učinkovitosti u zgradarstvu kod fizičkih osoba" najveći ukupni novčani iznos pojedinačne subvencije iznosi 37.500,00 kn. Ukupno raspoloživa sredstva za subvencioniranje prvog projekta iznose 1.368.000,00 kn, dok su za subvencioniranje drugog projekta osigurana sredstva u iznosu od 1.875.000,00 kn. Prijave će se zaprimati 30 dana od dana objave natječaja. Nepotpune prijave kao i prijave dostavljene nakon isteka roka neće se razmatrati.


Detaljnije informacije kao i tekst natječaja za "Poticanje korištenja obnovljivih izvora energije" možete vidjeti ovdje, dok za "Poticanje povećanja energetske učinkovitosti u zgradarstvu" možete vidjeti ovdje.

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1809