naslovnagdje se nalazimo kontakt

Poslovni uzlet u Pregradi

Objavljeno 19.08.2014.

U organizaciji Poslovnog dnevnika u Pregradi će se 19.9.2014. organizirati konferencijsko – edukativna manifestacija Poslovni uzlet. Projekt „Poslovni uzlet“ kojeg je pokrenuo Poslovni dnevnik u suorganizaciji s Ministarstvom poduzetništva i obrta, Gradom Pregrada i Krapinsko–zagorskom županijom namijenjen je promociji i podršci hrvatskih malih i srednjih poduzetnika i obrtnika. Osnovna ideja projekta je bila odabrati najboljih 500 malih i srednjih poduzetnika, koji su u posljednjih 5 godina opstali i još k tome napredovali, te im pružiti dodatne alate koji će im pomoći da postanu još bolji kao što besplatne edukacije, seminari i treninzi, organizirani u suradnji s edukativnim i stručnim partnerima projekta, Algebrom i Cotrugli Business Schoolom.


Gradu Pregradi pripala je čast da nakon Jastrebarskog i Zagreba, gdje su se održale prva i druga manifestacija Poslovni uzlet, ugosti treću po redu edukacijsko-konferencijsku manifestaciju. U 4 dvorane posjetitelji koji se prijave moći će slušati 11 različitih edukacija koje će im pomoći da svoje poslovanje učine još uspješnijim i bogatijim. Uz edukativno-seminarski dio, poduzetnici, obrtnici, te svi zainteresirani građani pozivaju se na gospodarski sajam vinogradarstva koji će se u Pregradi održati isti dan s ciljem jačanja gospodarstva i gospodarskih aktivnosti. Cjelokupni program naslanja se na tradicionalnu kulturno-zabavnu manifestaciju Branje grojzdja. 


Styria Hrvatska - medijski servisi naučit će vas  kako organizirati call centre i prodajne timove te kako povećati efektivnost, koliko je važna web prisutnost i kako planirati izradu web stranice. Vođenje kampanje oglašavanja nije jednostavno, a kako bi izbjegli gubitak vremena i propuštene prilike potrebno je ovladati znanjem vođenja Google kampanja. Sve navedeno saznat ćete na predavanju Oglašavanje na Googleu koje organizira 24 sata. Digitalni marketing nabolje rezultate daje kada se oko proizvoda napravi priča te kad se društvene mreže koriste u ostvarivanju rasta poslovanja. Na još jednoj radionici 24 sata proći ćete sve potrebne korake kako bi vi ispričali svoju priču.


Kako doći do idealnog transportnog logističkog rješenja naučit ćete od Gebrüder Weissa, a sve o financiranju i kreditiranju naučit će vas stručnjaci iz Privredne banke Zagreb. Koje su mogućnosti financiranja ruralnog turizma iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj naučit ćete od stručnjaka iz Hrvatske gospodarske komore, a u svijet prednosti Cloud usluga za vaše poslovanje ući ćete zahvaljujući Hrvatskom Telekomu. Hamag Bicro predstavit će instrumente za financiranje projekata sufinanciranih iz EU fondova, a kako koristiti e-alate za procjenu svojega poslovanja i poboljšanje konkurentnosti saznat ćete zahvaljujući stručnjacima iz Zare. Sve o značaju i ulozi energetske učinkovitosti u proizvodnji te zakonodavstvu Europske Unije i Hrvatske saznat ćete na predavanju koje će držati stručnjaci iz Regea-e. 


Detaljnije o predavanjima i predavačima saznajte ovdje.


Prijaviti se možete ovdje.

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1839