naslovnagdje se nalazimo kontakt

Nastavak studija Sestrinstva u Pregradi

Objavljeno 25.07.2014.

Jučer je gradonačelnik Grada Pregrade Marko Vešligaj sa dekanom Medicinskog fakulteta Sveučilišta J. J. Strossmayera iz Osijeka, prof.dr.sc. Aleksandrom Včevim,  potpisao novi ugovor o izvođenju izvanrednog dislociranog sveučilišnog preddiplomskog studija Sestrinstva u Pregradi, čime je osigurano izvođenje ovog studija u Pregradi u sljedeće četiri akademske godine, do 2018. Medicinski fakultet Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku u Pregradi izvodi program dislociranog studija sestrinstva od 2010., kao izvanredni studij u trajanju od tri godine, a završetkom se stječe 180 ECTS bodova. 


Upisi na Sveučilišni preddiplomski studij Sestrinstvo (dislocirani studij u Pregradi) provodit će se za sve kategorije pristupnika (one koji se upisuju temeljem rezultata državne mature i one koji se upisuju temeljem rezultata postignutih na prijemnom ispitu), a upisi će se vršiti u prostorijama Srednje škole Pregrada, Stjepana Škreblina bb, Pregrada. Prvi ljetni rok za upis je bio 21. i 22. srpnja 2014., a sve dodatne informacije o upisu i potrebnoj dokumentaciji dostupne su na službenim stranicama Medicinskog fakulteta u Osijeku.


Na ovaj način Grad Pregrada nastavlja svoju dobru suradnju sa fakultetima i ulaganja u razvoj visokoškolskog obrazovanja.

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
5905