naslovnagdje se nalazimo kontakt

Župan odobrio sredstva za izradu Elaborata za sanaciju klizišta na Vinagorskim Vrhima Gradu Pregradi

Objavljeno 27.06.2014.

U proteklom periodu, počevši od ožujka 2013. godine obilne kiše koje su padale na području Krapinsko-zagorske županije, kao i velike količine otopljenog snijega uzrokovale su nastanak brojnih klizišta i odrona koji ugrožavaju stambene i gospodarske objekte te otežavaju ili onemogućavaju promet na nerazvrstanim cestama. Na području županije ima 500 - tinjak klizišta, koja se nalaze na području 31 od ukupno 32 jedinice lokalne samouprave. Za sanaciju klizišta i izradu elaborata, župan Željko Kolar je od veljače do lipnja ove godine odobrio sredstva u ukupnom iznosu od 464.040,00 kuna.


Na području Grada Pregrade nalaze se mnogobrojna klizišta, kojima je najteže pogođeno područje Vinagore. Putem ove dodjele sredstava Grad je ostvario pravo na sredstva za izradu Elaborata za sanaciju klizišta koje ugrožava nerazvrstanu cestu u naselju Vinagorski Vrhi (zaselak Bosnari, Ljubići) u visini od 27.500,00 kn.


Popis svih jedinica lokalne samouprave koje su ostvarile pravo na dodjelu sredstava za sanaciju možete pogledati na službenim stranicama Županije.

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
5997