naslovnagdje se nalazimo kontakt

Čestitka povodom Dana državnosti

Objavljeno 24.06.2014.

Drage Pregračanke i Pregračani,
Obilježavajući Dan državnosti, prisjećamo se 25. lipnja 1991. godine i povijesnih odluka Hrvatskog sabora:  Ustavne odluke o samostalnosti i suverenosti Republike Hrvatske i Deklaracije o proglašenju samostalne i suverene Republike Hrvatske, čime su hrvatski zastupnici ostvarili višestoljetni san građana Hrvatske da žive u samostalnoj i neovisnoj državi i da sami odlučuju o svojoj sudbini i budućnosti. 
Prigoda je to za iskazivanje zahvalnosti i odavanje počasti svima onima koji su sudjelovali u obnovi samostalne hrvatske države, u njezinoj obrani i oslobađanju, a naročito onima koji su svoje živote ugradili u stvaranje slobodne i neovisne nam Hrvatske.
Tim povodom, ispred Grada Pregrade u svoje osobno ime te u ime svojih suradnika i zaposlenika Gradske uprave, svim sugrađankama i sugrađanima upućujemo iskrene čestitke i želimo sretan Dan državnosti!Marko Vešligaj, gradonačelnik Grada Pregrade
Ivan Škrinjar, zamjenik gradonačelnika
Zlatko Šorša, predsjednik Gradskog vijeća Grada Pregrade 


 


 


 


 


 

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1839