naslovnagdje se nalazimo kontakt

Objava kandidacijskih listi za izbore

Objavljeno 28.04.2009.
Gradsko izborno povjerenstvo grada Pregrade zaprimilo je jučer do 24,00 sata prijedloge četiri kandidacijske liste za izbor članova/članica Gradskog vijeća i dva prijedloga kandidacijskih listi za izbor gradonačelnika/gradonačelnice grada Pregrade za izbore koji će se održati 17. svibnja 2009. godine.
Danas je Gradsko izborno povjerenstvo donijelo Rješenja o objavi četiri kandidacijske liste za izbor članova/članica Gradskog vijeća i dvije liste za izbor gradonačelnika/ gradonačelnice grada Pregrade te objavilo zbirne liste.
Na zbirnoj listi za izbor članova/članica Gradskog vijeća nalaze se dvije koalicije političkih stranaka i dvije pojedinačne stranačke liste, a na zbirnoj listi za izbor gradonačelnika/gradonačelnice nalaze se dvije kandidatkinje: sadašnja gradonačelnica mr.sc. Vilmica Kapac (HDZ) i gđica. Anica Krušlin (SDP)
 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
5997