naslovnagdje se nalazimo kontakt

Radna verzija Strateškog plana gospodarskog razvoja Grada Pregrade

Objavljeno 06.06.2014.

Poštovane sugrađanke i sugrađani,


ovim putem Vas obavještavamo kako je izrada Strateškog plana gospodarskog razvoja Grada Pregrade u finalnoj fazi.  Izrada Strateškog plana gospodarskog razvoja Grada Pregrade započela je u studenom prošle godine pod stručnim vodstvom profesora Ekonomskog fakulteta u Zagrebu dr.sc. Vladimira Čavraka i njegovog tima, a na izraditi samog dokumenta radilo je 30-ak građana iz civilnog, javnog i gospodarskog sektora na čelu s gradonačelnikom. Polazna namjera, svrha i cilj planiranja gospodarskog razvoja Grada Pregrade kao jedinice lokalne samouprave je podizanje razine ekonomske moći, konkurentnosti gospodarstva, podizanje kvalitete življenje te ostvarivanje višeg nivoa zadovoljstva građana Pregrade. U prilogu ovog članka nalazi se trenutačna radna verzija strateškog plana te projektni obrazac za konkretne projektne ideje. Ovim putem Vas molimo da pogledate radnu verziju strateškog plana koja se nalazi u prilogu te da ukoliko imate određenih projektnih ideja i prijedloga koje nismo razradili u okviru radne verzije strateškog plana, ispunite projektni obrazac koji se nalazi u prilogu te ga pošaljete na mail adresu grad@pregrada.hr ili ga dostavite na adresu grada Ul. Josipa Krala Tuškana 2, Pregrada. Na taj način omogućit ćete stručnom timu da analizom prikupljenih projektnih ideja pomogne u implementaciji Vaših razmišljanja, ideja i prijedloga u Strateškom planu gospodarskog razvoja Grada Pregrade, te tako sudjelovati u razvoju grada. Isto tako u petak 13.6. u 19 sati Vas pozivamo na javnu raspravu "Predstavljanje strateškog plana i vizualnog identiteta Grada Pregrade" koja će se održati u Gradskoj vijećnici. Nakon javne rasprave u Gradskoj vijećnici će se održati izložba fotografija, a bogat kulturno-umjetnički program nastavlja se u subotu 14.6. na Trgu Gospe Kunagorske izložbom suvremene poljske autorice Malgorzate Chomicz te predstavom "Ah te žene". Događanje se organizira u okviru Demokratskog projekta Otvoreni grad kojeg financijski podupire Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva.


U nadi da ćete prepoznati trenutak u kojem Vas lokalna samouprava poziva na partnerstvo i suradnju, i pruža priliku da cijela zajednica sudjeluje u kreiranju pregradske budućnosti, s nestrpljenjem očekujemo Vaše projektne ideje, te Vas srdačno pozdravljamo!

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF
Adobe PDF
Adobe PDF
  • Objavljeno: 06.06.2014.
  • Datoteka: plakat.pdf
  • Velicina: 792 kB


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
5905