naslovnagdje se nalazimo kontakt

Javni poziv za pomoć poljoprivrednicima na poplavljenim područjima Slavonije

Objavljeno 28.05.2014.

Krapinsko-zagorska županija pokreće inicijativu za pomoć poljoprivrednicima na poplavljenim područjima Slavonije koji su pretrpjeli velike štete u stočnom fondu, te velike gubitke u hrani za stoku. Kako je situacija u poplavljenim područjima veoma teška pozivamo stanovnike naše Županije da u znak solidarnosti s poljoprivrednim proizvođačima doniraju hranu za životinje kako bi se poljoprivrednicima u Slavoniji pomoglo oko prehranjivanja stoke te očuvanja nijhove dobrobiti i zdravlja. Krapinsko-zagorska županija poziva poljoprivrednike sa područja Županije, ukoliko su u mogućnosti, da doniraju hranu za životinje sa poplavljenih područja u Slavoniji kao što su bale sijena, žitarice i sl. Također pozivaju se i vlasnici parcela koji imaju nepokošene livade, a nemaju potrebu za tim sijenom da se također uključe u ovu akciju, te ustupe površine za koje će Krapinsko-zagorska županija organizirati košnju i baliranje. Krapinsko-zagorska županija organizirati će sakupljanje i prijevoz hrane za životinje na potrebita područja u Slavoniji. Sakupljanje hrane organizirati će se po punktovima ovisno o broju prijavljenih interesenata te o količini hrane o čemu će se zainteresirani naknadno obavijestiti.


Molimo sve zainteresirane za uključenje u navedenu akciju da se jave u Krapinsko-zagorsku županiju, Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondove, Magistratska 1, Krapina, djelatnici Marini Krog pozivom na broj: 049/329-049 ili na e-mail: marina.krog@kzz.hr.


Grad Pregrada također poziva zainteresirane građane i poljoprivrednike sa svog područja da se odazovu ovom pozivu i u skladu s mogućnostima pomognu ovu akciju.

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1839