naslovnagdje se nalazimo kontakt

14. Izložba stoke i 16. Izložba konja u Pregradi

Objavljeno 21.05.2014.

U subotu, 24. svibnja 2014. godine održat će se 14. Izložba stoke i 16. Izložba konja Krapinsko – zagorske županije. Izložba će se održati u Pregradi na Sajmištu s početkom u 8,00 sati. Na izložbi će sudjelovati 80 izlagača, najbolji stočari i konjogojci Krapinsko – zagorske županije izlažući najbolja grla goveda, ovaca, svinja, konja, zagorskog purana i kokoši hrvatice.


Nakon otvaranja izložbe u organizaciji Hrvatske poljoprivredne agencije održat će se već tradicionalni ''Bambino Kup'', na kojem će mladi uzgajivači predvoditi telad. Posjetitelji izložbe će imati priliku vidjeti mimohod konjskih zaprega, predvođenje grla te proglašenje i nagrađivanje najboljih izlagača.


Cilj ove izložbe je stočarima, stručnjacima i posjetiteljima prikazati dosege u uzgoju stoke, promovirati najkvalitetnija grla i njihove uzgajivače, te priznavanjem uspješnog rada, uzgajivače stimulirati na daljnji rad, te u konačnici doprinijeti razvoju stočarstva u Hrvatskoj.


Organizatori izložbe su Krapinsko- zagorska županija, Grad Pregrada, Hrvatska poljoprivredna agencija, Savjetodavna služba Krapinsko- zagorske županije, Hrvatska gospodarska komora i udruge stočara Krapinsko – zagorske županije, a pokrovitelj izložbe Ministarstvo poljoprivrede.


Pozivamo sve zainteresirane poljoprivrednike i građane da posjete sajam i prisustvuju izložbi najnovijih dostignuća i dosega u uzgoju stoke, te prezentacijama najkvalitetnijih grla.


 


PROGRAM IZLOŽBE:


do 8,00: sati doprema stoke


8,00 sati: ocjenjivanje stoke


10,00: sati mimohod konjskih zaprega – polazak ispred prostora Grada Pregrade, Josipa Karla Tuškana 2


10,30: svečano otvaranje izložbe:


„Bambino Kup"


predvođenje izložbenih grla


proglašenje i nagrađivanje najboljih grla


  

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
5905