naslovnagdje se nalazimo kontakt

Održana redovna izborna skupština Lokalne akcijske grupe „Sutla“

Objavljeno 20.05.2014.

U sjedištu Lokalne akcijske grupe „Sutla“ u Zagorskim Selima, 16.svibnja 2014. održana je redovna izborna skupština. Osim članova Skupštine iz poslovnog i civilnog sektora prisutni su bili i predstavnici javnog sektora; gradonačelnici i načelnici jedinica lokalne samouprave koje su ujedinjene u LAG „Sutla“: načelnik općine Zagorska Sela Željko Kodrnja, načelnik općine Kumrovec Dragutin Ulama, načelnik općine Tuhelj Renato Ilić, načelnica općine Kraljevec na Sutli Danijela Pongrac (zastupana po izaslanici), Zvonko Jutriša načelnik općine Hum na Sutli, Zlatko Brlek gradonačelnik grada Klanjca i Marko Vešligaj gradonačelnik grada Pregrade.


Nakon prihvaćanja dnevnog reda uslijedio je izvještaj o radu LAG-a kojeg je pred članovima Skupštine prikazala Anica Kovačić, predsjednica LAG-a u mandatnom razdoblju od 2010. – 2014. godine. Kako je ovo bila i izborna skupština potrebno je bilo izabrati novog predsjednika i ostala tijela Udruge koji će voditi LAG u narednom razdoblju. Novom predsjednicom LAG-a imenovana je Danijela Maček, zamjenikom Stjepan Regvat, oboje iz općine Zagorska Sela, a tajnikom je izabran Gordan Šoban iz grada Klanjca. Novo vodstvo predložilo je iscrpan plan i program rada za narednu godinu  u kojem je najveći naglasak stavljen na organiziranje, pripremu, izradu i kandidiranje projekata vezanih za razvoj područja LAG-a i prijavljivanje na natječaje pri Europskim fondovima, suradnja s Ministarstvom poljoprivrede, a posebno s drugim LAG-ovima, te održavanje manifestacija i događaja kojim će se promovirati aktivnosti LAG-a, informirati stanovništvo i educirati o novim mogućnostima povećanja prihoda u razvoju ruralnih sredina.


Svi prisutni još jednom su iskazali punu potporu novom vodstvu i njihovim planovima te svi jednoglasno zaključili da Lokalna akcijska grupa ima potencijala i mogućnosti ostvarivati realne ciljeve i doprinositi razvoju pitoresknih krajeva uz rijeku Sutlu. Nakon Skupštine uslijedio je prigodni domjenak i druženje svih članova LAG-a Sutla. 

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF
  • Objavljeno: 20.05.2014.
  • Datoteka: LAG I.jpg
  • Velicina: 111 kB
Adobe PDF
  • Objavljeno: 20.05.2014.
  • Datoteka: LAG II.jpg
  • Velicina: 104 kB


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1839