naslovnagdje se nalazimo kontakt

KZŽ: Javni poziv za potpore samoopskrbnim gospodarstvima u 2014. godini

Objavljeno 07.05.2014.

Župan Krapinsko-zagorske županije, Željko Kolar, raspisao je na temelju članka 8., stavka 1., Pravilnika za provedbu mjere: Potpora samoopskrbnim gospodarstvima koje proizvode za vlastite potrebe i tržište u 2014. i 2015. godini („Službeni glasnik Krapinsko-zagorske županije“), Javni poziv za provedbu mjere Potpora samoopskrbnim gospodarstvima koja proizvode za vlastite potrebe i tržište u 2014. godini.


Na Javni poziv mogu se podnijeti prijave za dodjelu potpore samoopskrbnim gospodarstvima koja proizvode za vlastite potrebe i tržište u 2014. godini temeljem Pravilnika za provedbu mjere: Potpora samoopskrbnim gospodarstvima koja proizvode za vlastite potrebe i tržište u 2014. godini ( "Službeni glasnik Krapinsko-zagorske županije", broj 1/13, 16/3, 3/4). Sve prijave podnose se na popunjenim službenim obrascima KZŽ 9/1  i  KZŽ  9/2  uz koje je utvrđena obavezna dokumentacija koja se prilaže uz obrasce. Obrasci s popisom obvezne dokumentacije u prilogu mogu se preuzeti u Upravnom odjelu za gospodarstvo,poljoprivredu, promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondove, Magistratska 1, Krapina, ili na web stranici http:/www.kzz.hr ( Natječaji i Javni pozivi). Obrasci za prijavu na Javni poziv ne smiju se ni na koji način mijenjati, a dostavljaju se isključivo putem pošte prema uputama iz Javnog poziva. Rok za podnošenje prijave na Javni poziv je do 20. lipnja 2014. godine. 


Tekst Javnog poziva, upute i natječajni obrasci mogu se pogledati/preuzeti direktno na poveznici: http://www.kzz.hr/potpore-samoopskrbna-gosp-2014

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
493