naslovnagdje se nalazimo kontakt

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio Javni natječaj za financiranje projekata energetske učinkovitosti u zgradarstvu

Objavljeno 29.04.2014.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je Javni natječaj za financiranje projekata energetske učinkovitosti u zgradarstvu, čiji je predmet dodjela sredstava za sufinanciranje projekata povećanja energetske učinkovitosti u postojećim nestambenim zgradama, kao i za projekte građenja novih niskoenergetskih nestambenih zgrada. Sredstva Fonda na ovom natječaju dodjeljuju se putem pomoći i putem subvencija. Na natječaj se mogu prijaviti javne ustanove, (korisnici proračunskih sredstava jedinica lokalne i regionalne samouprave), kojima će Fond dodjeljivati sredstva pomoći, a mogu ostvariti do 60% opravdanih troškova ukupne vrijednosti ulaganja. Na Javni natječaj se mogu također prijaviti trgovačka društva i fizičke osobe (obrtnici), za koje je Fond predvidio sredstva subvencije u iznosu do 40% opravdanih troškova ukupne vrijednosti ulaganja, ukoliko provode projekte ili su korisnici sredstava. Rok za prijavu na Natječaj je 23. svibnja 2014. godine, a tekst natječaja i natječajna dokumentacija može se preuzeti na stranicama Fonda, na poveznici: http://www.fzoeu.hr/hrv/index.asp?s=natjecajifzoeu.


 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
5936