naslovnagdje se nalazimo kontakt

Zelena čistka - poziv na akciju

Objavljeno 23.04.2014.

Kao i protekle dvije godine, u gradu Pregradi će se akcijom čišćenja okoliša obilježiti Dan planeta Zemlje, koji se u svijetu obilježava 22. travnja svake godine.


Dosadašnje dvije akcije održane su u organizaciji mjesnog odbora Pregrada i Pregrada Vrhi, a prošle godine akcije su, osim na području mjesnog odbora Pregrada i Pregrada Vrhi, održane i na području mjesnog odbora Sopot i mjesnog odbora Kostel.


Ove godine grad Pregrada uključio se u akciju "Zelena čistka" koja se provodi diljem Hrvatske, a u njoj će ove godine sudjelovati i mjesni odbori s područja Grada. Akcija će se održati u sklopu obilježavanja Dana grada, u subotu, 26.04., s početkom u 9 sati, a na jučerašnjem sastanku mjesnih odbora grada Pregrade sastavljena je lista svih odbora sa lokacijama na kojima će volonteri sanirati divlja odlagališta otpada i čistiti smeće sa šetnica i šumaraka.


Mjesni odbor/lokacija:


Vinagora-Mala Gora


Sopot-izletište Vražja peć


Stipernica-Stipernica


Bušin i Klenice-Od Hriberskog prema Bežancu i Rakitje, te Sekušaki u Klenicama


Cigrovec-Poplatnjak, Strabić


Plemenšćina-Vojsak (prije Lugarića), Rotovo i Sv. Ana 


Pregrada-Kunagora, Lenart i šuma na kraju ulice Franje Cvjetka


Građani koji se još uvijek žele pridružiti akciji, mogu se javiti u jedan od mjesnih odbora ili se u subotu pridružiti grupama na navedenim lokacijama. Osigurane su vreće za smeće i rukavice, no svakako se volonterima preporučuje udobna sportska odjeća i obuća, te rezervni par radnih rukavica.


 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1716