naslovnagdje se nalazimo kontakt

Pregrada - moj grad

Objavljeno 17.04.2009.
U sklopu proslave Dana grada Pregrade večeras je u organizaciji Grada i Gradske knjižnice u muzejskoj galeriji održana izložba umjetničke fotografije na temu "Pregrada - moj grad". Uz nadahnuto vođenje ravnateljice Gradske knjižnice gđice. Draženke Gretić i dojmljivu glazbenu prezentaciju tamburaša KUD-a Pregrada sa solistom Milkom Peerom izložbu je otvorila pregradska gradonačelnica mr.sc. Vilmica Kapac.Prezentirane fotografije vlasništvo su grada Pregrade, a naslikao ih je zagrebački umjetnik S. Novković. Ovim fotografijama grad hoće prikazati i trajno sačuvati dijelove našeg vremena, kojima će se moći prezentirati i u drugim sredinama u smislu pokretne izložbe, a u cilju kulturne i turističke prezentacije i promidžbe.
Program su obogatili nastupi učenika OŠ Janka Leskovara i Srednje škole Pregrada koji su čitali svoje nagrađene literarne radove na istu temu. Petra Ivanjko pročitala je svoju pjesmu "Pejzaž", Paula Petrak pjesmu "Pregrada", a Anamarija Leskovar je pročital pjesmu Ive Koprivnjak "Moj kraj", a zatim svoju pjesmu "Moj zavičaj". Učenica Srednje škole Pregrada Lucija Belošević pročitala je prozne radove svojih kolegica Marije Podgajski iz Podgaja Petrovskog, Valentine Voderšćak iz Krapine te rad kolege Marka Pavlinca iz Pregrade.
 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
495