naslovnagdje se nalazimo kontakt

Javni pozivi KZŽ – Mjere ruralnog razvoja

Objavljeno 03.04.2014.

Krapinsko – zagorska županija objavila je 01. travnja 2014. godine tri Javna poziva iz područja Mjera ruralnog razvoja, točnije, za poboljšanje smještajnih kapaciteta u agroturizmu, ugostiteljskih i turističkih usluga u agroturizmu i za investicijska ulaganja u poljoprivredi.  Objavljeni su sljedeći pozivi:


Javni poziv za dodjelu potpora u svrhu poboljšanja smještajnih kapaciteta u agroturizmu


Predmet ovog Javnog poziva je podnošenje prijava za dodjelu poticajnih sredstava za izgradnju, opremanje i obnovu smještajnih kapaciteta u agroturizmu temeljem Pravilnika o dodjeli potpora u svrhu poboljšanja smještajnih kapaciteta u agroturizmu Krapinsko-zagorske županije u 2014. i 2015. godini. 


Javni poziv za dodjelu potpora za poboljšanje ugost. i turist. usluga u agroturizmu


Na Javni poziv mogu se podnijeti prijave za dodjelu poticajnih sredstava za dogradnju i /ili adaptaciju objekata za pružanje ugostiteljskih usluga u agroturizmu, opremanje objekata s namjenom pružanja ugostiteljskih usluga u agroturizmu, te ulaganje u uređenje turističkih sadržaja za pružanje turističkih usluga u agroturizmu, a rok za podnošenje prijava je 16. svibnja 2014. godine.


Javni poziv za dodjelu potpora za investicijska ulaganja u poljoprivredi


Na Javni poziv prijavljuju se projekti za dodjelu potpora za investicijska ulaganja u poljoprivredi u Krapinsko-zagorskoj županiji u 2014. godini, rok za podnošenje prijava je do 16. svibnja 2014. godine.


Na poveznicama je moguće preuzeti tekst javnih poziva i natječajnu dokumentaciju.


 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
5934