naslovnagdje se nalazimo kontakt

Zelena čistka

Objavljeno 31.03.2014.

Kao i protekle dvije godine, u gradu Pregradi će se akcijom čišćenja okoliša obilježiti Dan planeta Zemlje. U cijelom svijetu taj se dan obilježava 22. travnja svake godine.


Dosadašnje dvije akcije održane su u organizaciji mjesnog odbora Pregrada i Pregrada Vrhi, a prošle godine akcije su, osim na području mjesnog odbora Pregrada i Pregrada Vrhi, održane i na području mjesnog odbora Sopot i mjesnog odbora Kostel.


Ovogodišnja akcija diže se na višu razinu te će cijela akcija biti podržana od strane Grada i održana u sklopu obilježavanja Dana grada Pregrade. Ujedno, ovogodišnjom akcijom Pregrada će se pridružiti mnogim drugim gradovima te sudjelovati u najvećoj ekološkoj kampanji u Hrvatskoj Zelena čistka – jedan dan za čisti okoliš,koja se provodi u sklopu svjetske akcije World Cleanup 2014, a u koju je uključeno 108 zemalja svijeta. Kulminacija kampanje Zelena čistka je akcija čišćenja divljih odlagališta otpada koja će se održati 26. travnja 2014. sa svrhom uključenja najvećeg broja volontera ikada u Hrvatskoj.


U sladu s navedenim, pozivamo Vas da nam dojavite Vama poznate lokacije divljih odlagališta otpada, kako bi na temelju svih saznanja mogli organizirati što kvalitetniju akciju. Lokacije možete dojaviti putem elektroničke pošte na adresi: grad@pregrada.hr ili putem telefona 049/376-052.


Daljnje informacije vezano uz ovu akciju biti će objavljene na ovim stranicama, stupovima za informiranje i medijima.


Dojavite lokaciju nekog od divljih odlagališta na području grada Pregrade i pridružite nam se u akciji čišćenja okoliša!


Više o Zelenoj čistki na: http://www.zelena-cistka.org/


Izvješća i fotografije sa prošlih akcija možete vidjeti na sljedećim stranicama:


Akcija 2012. - http://www.pregrada.info/novosti/uspjesno-odradjena-akcija-ciscenja-povodom-dana-planeta-zemlje/ 


Akcija 2013. - http://www.pregrada.info/novosti/uspjesna-akcija-ciscenja-povodom-dana-planeta-zemlje/

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
493