naslovnagdje se nalazimo kontakt

Odrađena posljedna radna sjednica Gradskog vijeća u ovom sazivu

Objavljeno 04.04.2009.
Posljednji dan ožujka u utorak Gradsko vijeće održalo je svoju 29.-tu sjednicu, posljednju radnu u ovom sazivu. Sjednici su nazočili svi vijećnici.
Vijeće je na ovoj sjednici usvojilo Godišnji obračun Proračuna grada Pregrade za 2008. godinu te Izvješća o korištenju proračunske rezerve.
Zaslužnim građanima Gradsko vijeće je odlukom dodijelilo javna priznanja grada Pregrade koja će biti osobno dodijeljena za Dan grada na svečanoj sjednici Gradskog vijeća i Poglavarstva koja će se održati 18. travnja 2009. godine.
Na ovoj sjednici Vijeće je prihvatilo prijedlog Odluke o subvencioniranju nabavke loznih cijepova prema kojoj će se sufinancirati nabavka loznih cijepova visoko kvalitetnih sorti. Grad će uskoro raspisati natječaj. Odluka se nalazi u privitku.
Osim ovih odluka Gradsko vijeće je sa nekoliko zaključaka prihvatilo financijska i radna izvješća Vatrogasne zajednice, Gradske knjižnice i Gradskog muzeja te muškog nogometnog kluba Pregrada.
 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1931