naslovnagdje se nalazimo kontakt

Natječaji Zaklade za poticanje partnerstva i civilnog društva – obavijest udrugama

Objavljeno 11.03.2014.

Na jučer održanim Regionalnim info danima u Zaboku, Zaklada za poticanje partnerstva i civilnog društva predstavila je natječaje za financiranje projekata udruga iz područja civilnog društva. Tako je predstavljen Natječaj iz područja prevencije nasilja nad i među djecom i mladima, koji financira projekte udruga iz navedenog područja, a otvoren je do 31. ožujka 2014. godine. Vrijednost natječaja iznosi 6 milijuna kuna (sufinanciranje projekata u visini od 50.000,00 do 200.000,00 kuna). Upute, i ostalu natječajnu dokumentaciju udruge mogu preuzeti na stranicama Zaklade (www.civilnodrustvo-istra.hr), Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta (MZOS) (www.mzos.hr) i Ministarstva socijalne politike i mladih (MSPM) (www.mspm.hr). U Zakladi je u pripremi još nekoliko natječaja, čije se objavljivanje očekuje unutar sljedeća dva tjedna. Natječaj za prijavu projekata u području prevencije/tretmana/liječenja/rehabilitacije ovisnosti i resocijalizacije ovisnika, koji je objedinjeni natječaj MZOS, MSPM i Vladinog ureda za suzbijanje zloporabe droga, ukupne vrijednosti 13 milijuna kuna, raspoređenih po prioritetnim područjima unutar natječaja. Natječaj za građanske inicijative „Naš doprinos zajednici“, koji pruža podršku građanskim inicijativama u lokalnoj zajednici koje podižu kvalitetu života u tim zajednicama, organizira i financira  Zaklada za poticanje partnerstva i civilnog društva, koja će financirati 10 ovakvih projektnih inicijativa sa iznosom od 13.000,00 kuna po projektu. Natječaj za sufinanciranje programa lokalnih volonterskih centara na području RH u 2014. u organizaciji Ministarstva socijalne politike i mladih poticat će razvoj volonterstva na lokalnom području i udruge koje se bave volonterskim radom, a vrijednost natječaja je 1 milijun kuna (najmanji iznos sufinanciranja 50.000,00, najviši 100.000,00 kuna). Ministarstvo socijalne politike i mladih će također raspisati Natječaj za financiranje projekata udruga usmjerenih podršci obitelji i promicanju i zaštiti prava djece, ukupne vrijednosti 1.100.000,00 kuna (sa iznosom sufinanciranja od 15.000,00 do 90.000,00 kuna), koji će financirati projekte usmjerene potpori jednoroditeljskih obitelji i jačanju roditeljskih kompetencija. 


Pozivamo udruge da prate natječaje Zaklade za poticanje partnerstva i civilnog društva na njihovim službenim stranicama www.civilnodrustvo-istra.hr , kao i na stranicama institucija sa kojima Zaklada surađuje (predmetna ministarstva i uredi).

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
5934