naslovnagdje se nalazimo kontakt

POZIV UDRUGAMA – Regionalni info dani

Objavljeno 03.03.2014.

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva raspisuje natječaje za organizacije civilnog društva te preuzima (temeljem Sporazuma o partnerstvu o provedbi decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnog društva u Republici Hrvatskoj) dio obveza provedbe natječaja raspisanih od strane pojedinih tijela državne uprave u suradnji sa Vladinim uredom za udruge. Ovim putem Zaklada poziva zainteresirane udruge na Regionalne info dane, koji će se u suradnji sa Vladinim Uredom za udruge održati u Zaboku u ponedjeljak 10. ožujka, 2014. godine u velikoj Galeriji Grada Zaboka na adresi Zivtov trg 10.


Pozivaju se sve zainteresirane udruge da se jave i svoj dolazak potvrde na zaklada@civilnodrustvo-istra.hr, najkasnije do 05. ožujka 2014. godine sa sljedećim podacima: ime i prezime, organizacija i napomena u pošti „prezentacija DEM-a u Zaboku“.


Puni tekst Poziva se nalazi u privitku.


Više informacija na: www.civilnodrustvo-istra.hr


http://www.civilnodrustvo-istra.hr/hr/u-fokusu/poziv---regionalni-info-dani.html

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1839