naslovnagdje se nalazimo kontakt

Plan održavanja javne rasvjete za 2014. godinu

Objavljeno 29.01.2014.

U svrhu povećanja učinkovitosti i smanjenja troškova održavanja javne rasvjete, donesen je plan održavanja javne rasvjete Grada Pregrade za 2014. godinu. Stoga obavještavamo građane da će se održavanje i servis javne rasvjete na području grada provoditi prema sljedećem rasporedu:
  • redovito održavanje (zamjena neispravnih žarulja i prigušnica) vršit će se između 05. i 10. u mjesecu, na osnovu kvarova uočenih od gradskih službi i dojava građana;

  • periodični pregledi svih linija javne rasvjete(upravljanje rasvjetom, tehnička oprema, linije rasvjete) vršit će se u između 01. i 05. u ožujku, lipnju, rujnu i prosincu, u svrhu detektiranja nepravilnosti u radu sustava i otklanjanja istih;

  • investicijsko održavanje (rekonstrukcija) javne rasvjete provodit će se od travnja do lipnja (1.dio) i od rujna do studenog (2.dio) tekuće godine na osnovu projekta "Rekonstrukcija javne rasvjete sa ciljem povećanja energetske učinkovitosti i smanjenja svjetlosnog zagađenja" (u suradnji sa Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost). Stoga pozivamo sve građane da nam sve eventualno uočene kvarove i neispravnosti u radu javne rasvjete dojave na slijedeće načine :


telefon: 376-052 , radnim danom od 07-15 h


mail: grad@pregrada.hr


mobitel: 091/376-05-25, Mladen Grilec (komunalni redar)


osobno: gradska uprava, J.K.Tuškana 2, radnim danom od 07-15 h


Plan investicijskog održavanja javne rasvjete bit će objavljen sredinom ožujka, a o lokacijama na kojima će se vršiti radovi građani će biti pravovremeno obaviješteni. 

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
5961