naslovnagdje se nalazimo kontakt

Objava popisa učenika s pravom na subvenciju prijevoza

Objavljeno 10.03.2009.
Temeljem poziva učenicima 3. i 4. razreda srednje škole koji imaju prebivalište na području grada Pregrade objavljenog 15. siječnja 2009. godine zaprimljeno je 39 zahtjeva s priloženom dokumentacijom. Sukladno Odluci Gradskog vijeća od 10. veljače 2009. godine napravljen je popis učenika koji imaju pravo na subvenciju prijevoza u školu i natrag te dostavljen autobusnom prijevozniku koji ima koncesiju na području naše županije s kojim je zaključen ugovor.

Na popisu se nalazi 38 učenika – svi koji zadovoljavaju uvjete iz Odluke Gradskog vijeća. O zahtjevu taksi prijevoznika da prevozi određeni broj učenika odluku će donijeti Gradsko poglavarstvo.

Popis je otvorenog tipa. Učenici trećih i četvrtih razreda srednje škole koji imaju prebivalište u gradu Pregradi, a koji se nisu prijavili, mogu to učiniti kada žele popunjavanjem obrasca i dostavom potrebite dokumentacije.
Odluku o subvencioniranju prijevoza učenika možete vidjeti i preuzeti ovdje, a zahtjev za prijavu može se naći i preuzeti ovdje.
 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
493