naslovnagdje se nalazimo kontakt

Objava popisa studenata s potporom grada

Objavljeno 09.03.2009.
Temeljem poziva studentima objavljenog 15. siječnja 2009. godine zaprimljen je 91 zahtjev s priloženom dokumentacijom.
Sukladno Odluci Gradskog vijeća od 10. veljače 2009. godine napravljen je popis studenata korisnika financijske potpore i izvršena isplata potpora za veljaču u iznosu po 250,00 kuna.
Na popisu se nalazi 79 studenata – svi koji su se prijavili a da ne primaju ni jednu proračunsku stipendiju (gradsku, županijsku ili državnu).

Popis je otvorenog tipa. Studenti koji imaju prebivalište u gradu Pregradi, koji se nisu prijavili, mogu to učiniti kada žele popunjavanjem obrasca i dostavom potrebite dokumentacije. Nakon toga postat će korisnici potpore i bit će upisani na popis. Studenti koji ishode pravo na neku od proračunskih stipendija dužni su to prijaviti gradskim službama radi skidanja s popisa.

Odluka o dodjeli financijske potpore može se vidjeti ovdje i po potrebi downloadati, a zahtjev za prijavu može se naći ovdje i downloadati.
 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1716